Benvinguts al Grup Bembì!

bembi


 RESTAURANT BEMBÌ


Consell de Cent 377

08009 Barcelona

HORARI
Dilluns a disabte
Migdia : 13.15 - 15.45 h

     Vespre: 20.30 - 23.30 h


Diumenge: 13.15 - 16.00 h
Diumenge nit - tancat

 

RESERVES
T: (+34) 93 502 49 52

Móvil: 645 257 701

info@bembi-barcelona.comRESTAURANT RANGOLI

Pg. Joan de Borbó 78
08039 Barcelona

HORARI
Dimarts a divendres
Migdia : 13.00 - 15.45 h
Vespre : 20.00 - 23.00 h

Disabtes y diumenges
Migdia : 13.00 - 16.30 h
  Vespre: 20.00 - 23.45 h

Dilluns - tancat

RESERVES
T: (+34) 93 221 19 81
info@rangoli-barcelona.com

Newsletter Grup Bembì
Maig de 2011

Estimats clients,

Un cop més els donem la benvinguda des del restaurant Bembì, però avui volem fer-ho d’una manera especial...

Com veníem anunciant al Newsletter d’abril, el Grup Bembì ha obert un nou restaurant indi al barri de la Barceloneta. Rangoli comparteix amb el seu germà gran el mateix concepte de restaurant de cuina índia, així com el seu estil i fundadors. El to daurat, els miralls i les peces de col•leccionisme procedents de l’Índia predominen en la seva elegant decoració. Una terrassa amb vistes al mar i una zona de bar marquen un tret diferencial amb el seu predecessor.

A Bembì parlem de Rangoli amb autèntica devoció, ens il•lusiona poder difondre l’art de la gastronomia índia, ara també des d’aquet nou restaurant, i rebre el feedback dels nostres comensals. Per això, i en agraïment a la seva fidelitat al llarg d’aquest temps, els fem arribar una oferta exclusiva per als usuaris del nostre Newsletter: des d’avui fins el 12 de juny del 2011, si vénen a Rangoli i entreguen aquest Newsletter, se’ls aplicarà un 50% de descompte a la seva nota (fins a un máxim de 6 persones).

Per a nosaltres, comptar amb la opinió d’aquells que han fet possible que Bembì sigui un restaurant de referència a la ciutat, és tot un privilegi - tenim en consideració cada una de les seves propostes. Una mostra és l’elaboració d’una Carta Premium de Gin Tonics, molt sol•licitada entre els nostres clients i que, a partir del 20 de maig, podran trobar a Rangoli.

A Bembì creiem en la importància d’oferir un menjar autèntic, tradicional i de qualitat; per això contractem personal procedent de l’Índia i format als millors restaurants del món. El nostre exemple més representatiu és el xef Anand Singh Negi, al què s’uneixen dos xefs nous, formats a les prestigioses cadenes de restaurants Taj y Hyatt. Som l’únic restaurant indi de la ciutat amb aquestes característiques.

Premsa:
*   La revista Guía del Ocio dedica el seu número del mes de maig a les millors terrasses de diferents locals de Barcelona, entre elles es troba la del restaurant Rangoli.
*   La revista Cuina ha dedicat un article a la cuina índia - l'Índia saborós - entrevistant al nostre xef, utilitzant les seves receptes i fotos de plats elaborats per Anand.

Per últim, volem agrair-los la seva confiança i donar la benvinguda a tots aquells que reben per primer cop la còpia del Newsletter. Apreciem qualsevol comentari que puguin fer sobre el nostre restaurant i el nostre Newsletter. Tanmateix, si prefereixen no rebre més Newsletter en un futur o si volen rebre’l en un altre idioma (castellà o anglès), tinguin la bondat d’informar-ne a feedback@bembi-barcelona.com

Atentament,

Sanjay Das Gupta i l’equip del Grup Bembì
 
Powered By iwith.org || privacidad

www.bembi-barcelona.com     © COMPAÑÍA DE RESTAURACIÓN BEMBÌ, S. L. C.I.F. B-64013949