bembi

 

Consell de Cent 377

08009 Barcelona

Horari de apertura:

De Dilluns a Disabte

Migdia : 13.15 - 15.45 h

Vespre : 20.30 - 23.30 h


Diumenges: 13.30 - 16.00 h
 

RESERVES

T: (+34) 93 502 49 52

Mòbil: (+34) 645 257 701

info@bembi-barcelona.com

  

 

Newsletter Restaurant Bembì
Abril 2010
 

Estimats clients,

Abans que res, ens agradaria agrair la seva fidelitat als usuaris dels nostres Newsletter. Ara que la majoria de vostès ha tornat de vacances, tenim un munt d’ofertes per mostrar-los.

   *  La nostra vetllada especial de Sant Valentí va ser un gran èxit, ple de romanticisme. Tots aquells que no varen poder assistir-hi, sàpiguen que recrearem un ambient similar amb motiu de la Diada de Sant Jordi, el dia 23 d’abril. Així que no ho deixin escapar, prenguin nota a les seves agendes i, dins de dues setmanes, podran obtenir més informació sobre l’esdeveniment a la nostra pàgina web.

   *  Avui, el nostre llibre “Cocina India Para Occidentales”, escrit pel nostre xef Anand Singh Negi, arriba finalment a les llibreries de Barcelona. D’aquesta manera, sempre que desitgin prepara un àpat típic de la Índia a casa, podran trobar idees d’entre les més de 100 receptes que ofereix el llibre, proporcionant-los una manera més senzilla de fer-les. I, si no s’atreveixen a dur-les a la pràctica, recordin que sempre poden venir a Bembì!

   *  De cara als pròxims dos mesos (abril i maig), ens enorgulleix presentar-los la major varietat de mangos de tot el món: els Alphonso Mangoes. Els hem fet portar directament des de l’Índia i són exclusius per a Bembì, cap altre restaurant de Barcelona podrà servir-los aquesta deliciosa i additiva fruita. Així que no oblidin demanar-la en la seva pròxima visita al restaurant, també poden fer una comanda a domicili; per a més detalls, si us plau, visitin la web. Aquest exòtic aliment serà un refrescant i original regal per al Dia de la Mare (3/05/09)!

   *  Com ja vam fer els anys anteriors, col•laborarem amb la 12a edició del BAFF - el festival de cinema asiàtic més important d’Europa que tindrà lloc durant deu dies a la ciutat (del 30 de abril al 10 de maig).

   *  Volem agrair-los la seva cooperació al col•laborar amb el donatiu per a les víctimes del terratrèmol d’Haití. Com bé se’ls va informar, cada cop que vostès dinaven o sopaven al restaurant, Bembì destinava 1€ per comensal per a la causa. Ens hem assegurat que l’ajut ha complert amb el seu objectiu, ja que va ser destinat a Aldeas Infantiles - SOS, que té un paper molt actiu a Haití.

   *  Ja no queda massa per al Dia de la Mare i una bona proposta per a sorprendre-la podria ser convidar-la a conèixer el menjar indi a Bembì.

Per últim, no ens queda més que agrair-los la seva confiança i donar una càlida benvinguda a tots aquells que reben per primer cop la còpia del Newsletter. Apreciem qualsevol comentari que puguin fer sobre el nostre restaurant i el nostre Newsletter. Així com també si prefereixen no rebre més Newsletter en un futur o si volen rebre’l en un altre idioma (castellà o anglès), els preguem que ens en informin a feedback@bembi-barcelona.com

Atentament,

Sanjay Das Gupta i l’equip de Bembì.
 
Powered By iwith.org || privacidad

www.bembi-barcelona.com     © COMPAÑÍA DE RESTAURACIÓN BEMBI, S. L. C.I.F. B-64013949