bembi

 

Consell de Cent 377

08009 Barcelona

Horario de apertura:

De Lunes a Sábado

Mediodía : 13.15 - 15.45 h

     Noche : 20.30 - 23.30 h


Domingos de agosto
cerrado

 

RESERVAS
T: (+34) 93 502 49 52

Móvil: 645 257 701
F: (+34) 93 500 69 14

info@bembi-barcelona.com

Newsletter Restaurant Bembì
Febrer 2010

Estimats clients,

L’equip de Bembì els desitja un Feliç 2010! Esperem que hagin tingut una bona entrada d’any.

La festa de Cap d’any de Bembì es va preparar amb molt d’estima, pensada per a fer que els nostres convidats gaudissin d’un exquisit sopar i un meravellós espectacle. Cotilló, raïm, cava, el nostre propi DJ punxant els èxits actuals i d’antany i la dansa de les nostres ballarines de Bollywood, van animar als nostres comensals fins a altes hores de la matinada, propiciant una entrada idíl•lica al 2010. Enguany, la nostra festa de Cap d’any va ser un èxit rotund, totes les taules van ser reservades i, quant a això, vull demanar-los-hi disculpes si algun de vostès va trucar amb la intenció de compartir aquesta data amb nosaltres i es va sentir decebut al no trobar lloc. Aquella mateixa nit, es va dur a terme un sorteig en el que una afortunada parella (Sr. Toni García) va guanyar un luxós viatge de franc a l’Índia i el Sr. Ramón Lladó va rebre un braçalet d’or ònix.

Noticies
   *  Ajudi’ns a ajudar! Molt impressionats per la tragèdia que viuen les víctimes del terratrèmol d’Haití, a Bembì volem posar el nostre granet de sorra. Per a cada client que gaudeixi dels nostres plats des de l’1 de febrer fins el 31 de març, Bembì destinarà 1 euro als damnificats. Per a fer arribar la nostra ajuda de manera segura a qui més ho necessita, estem col•laborant amb Aldeas Infantiles SOS. Així que passi pel restaurant i deixi també el seu donatiu a la caixa especialment habilitada que trobarà allí- li ho agraïm en nom dels nens d’Haití.

   *  A Bembì, ens agrada celebrar les ocasions especials, com el dia de San Valentí, el Holi, la diada de Sant Jordi o el Diwali. Aquest any, el 14 de febrer serà un diumenge així que, de manera excepcional, el restaurant romandrà obert per a la ocasió. Reservi ja la seva taula per a la romàntica vetllada que organitzarem – faci click aquí per a veure el menú especial.

   *  Des del mes de febrer, tindrà la oportunitat de gaudir a Bembì d’alguns vins de l’Índia, tals com Sula Shiraz, Sula Zinfandel i Sula Chenin Blanc.

Seguim...
Donada la constant demanda de reserves, els diumenges al migdia seguirem mantenint l’horari actual de 13.15h a 16.30h, fins el 31 de març.

Per últim, volem agrair-los la seva confiança i donar una càlida benvinguda a tots aquells que reben per primer cop la còpia del Newsletter.

Apreciem qualsevol comentari que puguin fer sobre el nostre restaurant i el nostre Newsletter. Així com també si prefereixen no rebre més Newsletter en un futur o si volen rebre’l en un altre idioma (castellà o anglès), els preguem que ens en informin a feedback@bembi-barcelona.com

Atentament,

Sanjay Das Gupta i l’equip de Bembì


Powered By iwith.org || privacidad

www.bembi-barcelona.com     © COMPAÑÍA DE RESTAURACIÓN BEMBÌ, S. L. C.I.F. B-64013949