bembi

 

Consell de Cent 377

08009 Barcelona

Horari de apertura:

De Dilluns a Disabte

Migdia : 13.15 - 15.45 h

Vespre : 20.30 - 23.30 h


Diumenges d'agost tancat
 

RESERVES

T: (+34) 93 502 49 52

Mòbil: (+34) 645 257 701
F: (+34) 93 500 69 14

info@bembi-barcelona.com

  

 

Newsletter Restaurant Bembì
Novembre 2009
 

Estimats clients,

Al apropar-se la tardor, cauen les temperatures i ens venen més ganes de tastar una sopa calenta i un bon curry!. Tot el que han de fer és trucar-nos i fer les seves reserves.

Novetats
   *  Si senten que la sort els està voltant, d’aquí a finals d’any han de passar per Bembì. Estem encantats d’informar als nostres clients que sortejarem dos viatges d’una setmana a la Índia, al Triangle d’Or, cortesia de Compass Índia. El viatge està valorat, aproximadament, en 1750 euros per parella. També dos persones amb molta sort, tindran l’oportunitat de guanyar una bonica polsera d’or amb onyx, valorada en uns 840 euros, cortesia de Liali Dubai Jewellers. Només han de deixar-nos les seves dades de contacte per entrar en el sorteig que s’organitzarà la tercera setmana de desembre. El segon sorteig s’organitzarà entre els nostres clients que participin a la festa de Cap d’any (el 31 de desembre).

   *  Seguim oberts els diumenges al mig dia (romanem tancats per les nits).

   *  Som l’únic restaurant hindú de Barcelona que ofereix tant delícies del Nord com del Sud de l’Índia, des de Kadhai Masala a plaers de Chettinad.

   *  Per la festa de Diwali, el nostre restaurant va ser decorat amb més de 150 espelmes i per tots els presents va ser una nit molt especial.


No oblidin
:
   *  Sopar d’Empresa i de Nadal. Aquest Nadal, si desitgen celebrar un sopar d’empresa o familiar fora del comú, Bembì és el lloc perfecte per fer-lo. Menús personalitzats estaran disponibles per a reserves de 2 a 62 persones. Donin-se pressa! Les places són limitades.
   *  Si busquen una cosa especial pel seu sopar d’empresa, enlluernar als seus companys amb propostes diferents, posin-se en contacte amb nosaltres i els hi donarem mil i una idees.
   *  Aquest any tanquem els dies de Nadal i Any nou.
   *  Per aquells que estiguin planificant la nit de Cap d’any, tenim una apassionant proposta esperant-los: un exòtic sopar, acompanyat amb la música del nostre DJ, seguit de ball i molts premis a sortejar!. Posin-se en contacte amb nosaltres per a més detalls.

Per últim, volem agrair la seva confiança i donar una calorosa benvinguda a tots aquells que rebin per primer cop la còpia del Newsletter. Tornarem amb vostès al desembre amb més noticies. Una salutació i Feliç Diwali!.

Apreciem qualsevol comentari que puguin fer sobre el nostre restaurant i el nostre Newsletter. Si prefereixen no rebre més el Newsletter en un futur o si volen rebre-ho en un altre idioma (castellà o anglès), els preguem que ens informin a feedback@bembi-barcelona.com


Atentament,
Sanjay Das Gupta i l’equip de Bembì.
 
Powered By iwith.org || privacidad

www.bembi-barcelona.com     © COMPAÑÍA DE RESTAURACIÓN BEMBI, S. L. C.I.F. B-64013949