bembi

 

Consell de Cent 377

08009 Barcelona

Horari de apertura:

De Dilluns a Disabte

Migdia : 13.15 - 15.45 h

Vespre : 20.30 - 23.30 h


Diumenges d'agost tancat
 

RESERVES

T: (+34) 93 502 49 52

Mòbil: (+34) 645 257 701
F: (+34) 93 500 69 14

info@bembi-barcelona.com

  

 

Newsletter Restaurant Bembì
Setembre 2009
 

Benvolguts clients,

Esperem que hagueu tingut un bon estiu. Nosaltres tornem plens d’energia, a punt per a la tornada a l’escola i a la feina.

Novetats
   *  Hem renovat la nostra carta, amb plats per a tots els gustos: els més valents podreu enfrontar-vos al picant sabor de les salses Kadhai Masala i Chettinad; i, als paladars més fins, us delectarà la nostra salsa Korma.
   *  En breu, editarem el nostre llibre de cuina. Els informarem de la data de publicació tan aviat com estigui preparat.
   *  Després de l’estiu, tornem a obrir els diumenges al migdia, aquest horari romandrà vigent fins el 31/03/2010.

Temporal
   *  S’apropa el Diwali, un dels festivals més importants de l’Índia. A Bembì, el Diwali també s’ha convertit en tota una tradició, doncs des de fa tres anys, durant uns dies, compartim amb vosaltres més que un sopar. Si voleu repetir o estrenar-vos en l’experiència, reserveu la vostra taula per a aquestes dates senyalades que tindran lloc la tercera setmana d’octubre. Podreu consultar la nostra pàgina web per a obtenir més informació.

No oblideu...
   *  Els sopars d’Empresa i de Nadal. Aquest Nadal, si desitgeu celebrar un sopar d’empresa o familiar amb un toc original, Bembì és el lloc perfecte per a fer-ho. Menús personalitzats estaran disponibles per a reserves d’entre 2 i 65 persones. Doneu-vos presa, les places son limitades!  Si busqueu alguna temàtica especial per al vostre sopar d’empresa, enlluernar als vostres companys amb propostes diferents, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us donarem mil i una idees.
   *  Aquest any tanquem el dia de Nadal i l’1 de gener.
   *  Per a aquells que estiguin planificant la Nit de Cap d’Any, tenim una apassionant proposta esperant-vos: un exòtic sopar per a començar, acompanyat amb la música del nostre DJ, seguit de ball i moltes altres sorpreses! Contacteu amb nosaltres per a més detalls.

Per últim, volem agrair-vos la vostra confiança i donar una calorosa benvinguda a tots aquells que rebeu per primer cop el nostre Newsletter. Tornarem a l’octubre amb més notícies!

Apreciem qualsevol comentari que pugueu fer sobre el nostre restaurant, així com del Newsletter. També si preferiu no rebre més Newsletter en un futur o si voleu rebre’l en un altre idioma (anglès o castellà), us preguem que ens n’informeu a feedback@bembi-barcelona.com

Atentament,

Sanjay Das Gupta i l’equip de Bembì.
Powered By iwith.org || privacidad

www.bembi-barcelona.com     © COMPAÑÍA DE RESTAURACIÓN BEMBI, S. L. C.I.F. B-64013949