bembi

 

Consell de Cent 377

08009 Barcelona

Horario de apertura:

De Lunes a Sábado

Mediodía : 13.15 - 15.45 h

     Noche : 20.30 - 23.30 h


Domingo: 13.15-16.30 h

Noche - cerrado

 

RESERVAS
T: (+34) 93 502 49 52

Móvil: 645 257 701
F: (+34) 93 500 69 14

info@bembi-barcelona.com

Newsletter Restaurant Bembì
Juliol - Agost 2009

Estimats clients,

Tornem aquest mes amb la il•lusió de celebrar el tercer aniversari de Bembì. Un cop més, volem agrair-vos el recolzament rebut, doncs és gràcies a vosaltres que després d’aquest temps seguim fidels al nostre objectiu d’aproximar la gastronomia Índia a Barcelona.

Novetats
   *  A l’estiu, Bembì no tanca per vacances i manté el seu horari habitual.
   *  En breu, podreu gaudir de la nostra nova carta de vins, especialment seleccionada per professionals per a que congeniïn a la perfecció amb el sabor del menjar hindú.
   *  Una exclusiva per als nostres usuaris del Newsletter! Pròximament, Bembì publicarà el seu primer llibre ple de receptes típiques de l’Índia, algunes d’elles presents al menú del restaurant. Us anirem informant a través de la nostra pàgina web.

Recordeu que...
   *  Entre setmana, al migdia, seguirà vigent el nostre menú de migdia. Per 14 euros (IVA no inclòs), podreu gaudir d’un menú complet amb entrant, plat principal, acompanyament, beguda i postra.
   *  Els usuaris del Newsletter podeu sol•licitar plats que no trobareu a la nostra carta i que el nostre maître estarà encantat de recomanar-vos.

Volem donar la benvinguda a tots aquells que rebeu el nostre butlletí per primer cop i agrair-vos la vostra fidelitat. El nostre proper Newsletter arribarà al setembre, mentres tant, tot l’equip de Bembì us desitgem un bon estiu!

Apreciem qualsevol comentari que pugueu fer sobre el nostre restaurant i el nostre Newsletter. També si preferiu no rebre més Newsletter en un futur o si voleu rebre’l en un altre idioma (castelà o anglès), us preguem que ens en informeu a feedback@bembi-barcelona.com

Atentament,

Sanjay Das Gupta y el equip de BembìPowered By iwith.org || privacidad

www.bembi-barcelona.com     © COMPAÑÍA DE RESTAURACIÓN BEMBÌ, S. L. C.I.F. B-64013949