bembi

 

Consell de Cent 377

08009 Barcelona

Horari de apertura:

De Dilluns a Disabte

Migdia : 13.15 - 15.45 h

Vespre : 20.30 - 23.30 h


Diumenge: 13.15 - 16.30 h
Vespre - tancat
 

RESERVES

T: (+34) 93 502 49 52

Mòbil: (+34) 645 257 701
F: (+34) 93 500 69 14

info@bembi-barcelona.com

  

 

Newsletter Restaurant Bembì
Maig 2009
 

Benvolguts clients,

Com cada mes, volem agraïr-vos el vostre recolzament i donar la benvinguda a tots aquells que rebeu per primer cop aquets correu.

Novetats

*   Tal com us vam informar en el nostre últim e-mail, Bembì va ser un dels col•laboradors de la 11ª edició del BAFF (Festival de Cinema Asiàtic de Barcelona), el segon festival asiàtic més important d’Europa.

*   Del 22 al 31 de maig, Bembì us ofereix 10 dies de Tandoori Extravaganza: Algunes de les delícies de Costelles de Xai de Nova Zelanda arriben a Barcelona!! I altres especialitats com el Kebab Chandi del Pollastre (filets de pollastre fets al Tandoor macerats en una cremosa salsa de formatge - simplement irresistible!).

*   Els nostres Alfonso Mangos han tingut més èxit de l’esperat, així que per a tots aquells que encara no els heu provat, us animem a venir al restaurant o a accedir al web www.theroyalmango.com - ja queden poques peces!

*   Alguns de vosaltres ens haureu vist a La Vanguàrdia ara fa una setmana, Bembì va ser el lloc escollit per la presentación del llibre escrit per Maha Akhtar: La Nieta de la Maharaní. Per aquells que mai hagueu sentit parlar d’ella, Maha Akhtar és columnista de The Times of India. Va treballar per a la CBS News a Nova York durant 15 anys amb Dan Rather i va col•laborar amb ell en tots els seus meetings publics i en les seves entreviste amb Saddam Husain. Actualment viu entre Nova York, Nova Delhi i Sevilla. Com a curiositat: Maha és una ballarina professional de flamenc. Per sapiguer mes, clicka aquí, escolta la entrevista amb Cadena SER, o mira la TVE

Apreciem qualsevol comentari que pogueu fer sobre el nostre restaurant o el nostre Newsletter. Si no desitgeu rebre més Newsletters en el futur, si us plau, informeu-nos al feedback@bembi-barcelona.com

Una salutació,

Sanjay Das Gupta y el equip de Bembì

 
Powered By iwith.org || privacidad

www.bembi-barcelona.com     © COMPAÑÍA DE RESTAURACIÓN BEMBI, S. L. C.I.F. B-64013949