bembi

 

Consell de Cent 377

08009 Barcelona

Horario de apertura:

De Lunes a Sábado

Mediodía : 13.15 - 15.45 h

     Noche : 20.30 - 23.30 h


Domingo: 13.15-16.30 h

Noche - cerrado

 

RESERVAS
T: (+34) 93 502 49 52

Móvil: 645 257 701
F: (+34) 93 500 69 14

info@bembi-barcelona.com

Newsletter Restaurant Bembì
Abril 2009

Benvolguts clients,

La nostra vetllada especial de Sant Valentí va ser un èxit i, per a tots aquells que us ho veu perdre, tornarem a recrear un ambient ple de romanticisme el dia 23 d’abril, Sant Jordi. No us oblideu d’apuntar-ho a la vostra agenda i d’anar consultant el web de Bembì per a més informació.

De cara als pròxims dos mesos (abril i maig) tenim una novetat ideal per a aquesta època e l’any, ens complau presentar una varietat dels millors mangos del món: els Alphonso Mangos. Expressament importats des de l’Índia i exclusivament per a Bembì, en cap altre restaurant de Barcelona trobareu aquesta deliciosa i additiva fruita. Així que no deixeu de demanar-la el pròxim cop que ens visiteu! També podem servir-la a domicili, amb només fer un click de ratolí. Un magnífic regal per al Dia de la Mare (el 3 de maig) i tota una experiència!

Com cada any, des de Bembì volem felicitar a totes les mares i convidar-les el diumenge 3 de maig a un 25% de descompte en el seu dinar familiar. Aquest dia serà l’últim en el que s’aplicarà el descompte propi dels diumenges, no us ho perdeu!

Com ja vam fer l’any passat, durant aquests mesos col•laborarem amb la 11a edició del BAFF - el festival de cinema asiàtic més important d’Europa que tindrà lloc durant deu dies a la ciutat (del 30 de abril al 10 de maig).

Per últim, volem agrair-vos de nou la vostra fidelitat i donar una afectuosa benvinguda a tots aquells que rebeu per primer cop la còpia d’aquest Newsletter. També us desitgem una molt feliç setmana santa!

Apreciem qualsevol comentari que pugueu fer sobre el nostre restaurant i el nostre Newsletter. També, si preferiu no rebre mes Newsletter en un futur o si voleu que us arribi en un altre idioma (castellà o anglès), us preguem que ens en informeu a feedback@bembi-barcelona.com

Atentament,

Sanjay Das Gupta
i l’equip de Bembì.Powered By iwith.org || privacidad

www.bembi-barcelona.com     © COMPAÑÍA DE RESTAURACIÓN BEMBÌ, S. L. C.I.F. B-64013949