bembi

 

Consell de Cent 377

08009 Barcelona

De Lunes a Domingo

Mediodía : 13.15 - 15.45 h

     Noche : 20.30 - 23.30 h

Domingo: 13.15-16.30 h

 

RESERVAS
T: (+34) 93 502 49 52

Móvil: (+34) 645 257 701
F: (+34) 93 500 69 14

info@bembi-barcelona.com

 

 

 

 

 

Newsletter Restaurant Bembì
Febrer 2009

 

L’amor és el significat de tot el que ens envolta. No és un simple sentiment, és la veritat, és l’alegria que es troba a l’origen de tota creació. Rabindranath Tagore (1861-1941, poeta i filòsof indi).

Benvolguts clients,

Ens endinsem al mes més romàntic de l’any! I Bembì no vol perdre’s l’ocasió de celebrar una de les dates més senyalades: el 14 de febrer la màgia arriba al nostre restaurant...

Abans de tot, però, volem agrair-vos el recolzament en fer de Bembì el destí ideal per als amants de la cuina índia a Barcelona. Bembì va ser creat fa 30 mesos amb la intenció de proporcionar una experiència culinària innovadora i el vostre suport i confiança han estat fonamentals per arribar fins aquí. Amb aquest Newsletter complim un any en aquesta secció, on us mantenim informats de les novetats més importants del nostre restaurant.

Esdeveniments
  *  Aquest mes, com portem fent els últims dos anys, celebrem Sant Valentí amb un menú exclusiu (només heu de fer un click sobre l’enllaç per a descobrir-lo), música i decoració especial per a l’ocasió. Feu la reserva tan aviat com us sigui possible, les places són limitades!
Tenim una oferta especial per a tots aquells que esteu subscrits al nostre Newsletter, disposareu d’un descompte del 10% al sopar de Sant Valentí.

  *  Des de el 15 de febrer, si ho desitges, Bembì vindrà a casa teva – només tens que connectar-te a la pagina www.yesdelivery.es, per fer la comanda, y en el màxim de 40 minuts podràs saborejar els teus plats preferits sense mouret de casa! Consulta el menú disponible y demanens si tens qualsevol dubte!

Premsa

El 20 de febrer podreu veure un article especial sobre Bembì a “El Periódico”, a la secció “Disfrutar del Mantel”.

Per últim, volem agrair-vos de nou la vostra fidelitat i donar una cordial benvinguda a tots aquells que rebeu per primer cop la còpia d’aquest Newsletter.

Apreciem qualsevol comentari que pugueu fer sobre el nostre restaurant i el nostre Newsletter. També, si preferiu no rebre mes Newsletter en un futur o si voleu que us arribi en un altre idioma (castellà o anglès), us preguem que ens en informeu a feedback@bembi-barcelona.com

Atentament,
Sanjay Das Gupta i l'equip de Bembì.

 


Powered By iwith.org || privacidad

www.bembi-barcelona.com     © COMPAÑÍA DE RESTAURACIÓN BEMBÌ, S. L. C.I.F. B-64013949