bembi

 

Consell de Cent 377

08009 Barcelona

De Lunes a Domingo

Mediodía : 13.15 - 15.45 h

     Noche : 20.30 - 23.30 h

Domingo: 13.15-16.30 h

 

RESERVAS
T: (+34) 93 502 49 52

F: (+34) 93 500 69 14

info@bembi-barcelona.com

 

 

 

 

 

Newsletter Restaurant Bembi
Gener 2009

 

Benvolguts clients,

L’equip de Bembì us desitja un Feliç 2009! Esperem que hagueu tingut una bona entrada d’any.

Per Cap d’Any ens vam vestir de gala i vam festejar amb menjar, música, ball i cotilló l’arribada del 2009. Va ser la primera de les grans celebracions que portarem a terme aquest any a Bembì, com sempre, unint la cultura catalana i índia. La nostra agenda és plena d’esdeveniments inoblidables: Sant Velentí, Holi, Sant Jordi, Diwali... Mitjançant el newsletter i el web us anirem informant dels preparatius.

Novetat
Durant el mes de gener podreu conèixer les begudes més exòtiques especialment preparades pel nostre equip, no us perdeu el Martini de Tamarinde o el Chilli Martini, entre d’altres. A banda dels còctels més clàssics com el Daiquiri de gerdó, el Kama Sutra o el Llac Blau. Per a començar amb màgia una vetllada única!

No oblideu...
*  El menú exclusiu i personalitzat per als nostres clients més fidels. Recordeu que per a descobrir-lo i tastar nous plats que no apareixen a la carta, només heu de preguntar-li al nostre maître i ell us suggerirà diverses opcions segons les vostres preferències. Tot un luxe per a gaudir!

*  Després de l’inesperat èxit dels diumenges familiars, seguirem obrint els diumenges de 13.15h a 16.30h.

Com cada mes, desitgem donar la benvinguda a tots aquells que reben per primera vegada el nostre newsletter i agrair als més veterans la vostra fidelitat al llarg d’aquest temps, esperem seguir celebrant moltes més entrades d’any al vostre costat.

Apreciem qualsevol comentari que pugueu fer sobre el nostre restaurant i el nostre Newsletter. També, si preferiu no rebre mes Newsletter en un futur o si voleu que us arribi en un altre idioma (castellà o anglès), us preguem que ens en informeu a feedback@bembi-barcelona.com

Atentament,

Sanjay Das Gupta i l'equip de Bembì.


Powered By iwith.org || privacidad

www.bembi-barcelona.com     © COMPAÑÍA DE RESTAURACIÓN BEMBÌ, S. L. C.I.F. B-64013949