bembi

 

Consell de Cent 377

08009 Barcelona

Open Monday to Sunday

Lunch: 13.15 - 15.45

Dinner: 20.30 - 23.30

Sunday: 13.15 - 16.30

 

RESERVATIONS

Phone: (+34) 93 502 49 52

info@bembi-barcelona.com

 

 

 

 

 

Newsletter Restaurant Bembì
Decembre 2008
 

 

Estimats clients,

A punt de finalitzar aquest any 2008, no volem acomiadar-lo sense agrair-vos de nou la vostra confiança al llarg d’aquest temps. Cada any, mirem cap enrere per reflexionar sobre com hem aconseguit arribar fins aquí i, de nou, obtenim la mateixa resposta: el vostre recolzament ens dóna força i ens anima a trobar nous mitjans per arribar a l’alçada de l’Excel•lència.

El èxit del menú amb receptes del Punjab va superar totes les nostres expectatives, en conseqüència, hem decidit incorporar alguns dels plats el proper cop que modifiquem la carta. El proper 2009, seguirem amb el nostre viatge gastronòmic per l’Índia.

Novetats
Com cada any, ens vestirem de gala per a celebrar l’entrada al 2009. La nostra proposta per la nit del dimecres 31 de desembre inclou:
- Un atractiu menú servit en quatre fases amb els millors plats del país
- DJ
- Cotilló
- El tradicional Raïm de Mitjanit
- Vi i cava il•limitat

No oblideu
    *  Sopars d’empresa i de Nadal - Si desitgeu sorprendre a companys i familiars amb celebracions de Nadal, Bembì és la millor opció. Durant aquest mes gaudireu de menús personalitzats garantits per a reserves d’entre 2 i 65 persones. Només heu de posar-vos en contacte amb nosaltres, i fer-nos la vostra proposta i reserva!

    *  Aquest any tancarem el dia de Nadal i l’1 de gener.

    *  Els diumenges familiars han esdevingut més populars, si encara no heu tingut l’oportunitat de venir, mai és massa tard!

També volem fer arribar el nostre agraïment a tots els que ens han trucat interessant-se per les nostres famílies després de l’atemptat terrorista a Bombai, i assegurar-vos que tot ha tornat a la normalitat a l’Índia. Tant el Xef (Anand) com jo mateix tenim amics als hotels afectats però tots ells es troben bé.

Per últim, donar una afectuosa benvinguda a aquells que reben per primera vegada la còpia del newsletter. Tornarem el 2009, amb molt més, fins llavors: l’equip de Bembì us desitja un Bon Nadal!

Apreciem qualsevol comentari que pogueu fer sobre el nostre restaurant i el nostre Newsletter. També, si preferiu no rebre mes Newsletter en un futur o si voleu que us arribi en un altre idioma (castellà o anglès), us preguem que ens en informeu a feedback@bembi-barcelona.com

Atentament,

Sanjay Das Gupta i l'equip de Bembì.

 


Powered By iwith.org || privacidad

www.bembi-barcelona.com © COMPAÑÍA DE RESTAURACIÓN BEMBI, S. L. C.I.F. B-64013949