bembi

 

Consell de Cent 377

08009 Barcelona

De Lunes a Domingo

Mediodía : 13.15 - 15.45 h

     Noche : 20.30 - 23.30 h

Domingo: 13.15-16.30 h

 

RESERVAS
T: (+34) 93 502 49 52

F: (+34) 93 500 69 14

info@bembi-barcelona.com

 

 

 

 

 

Newsletter Restaurant Bembì
Novembre 2008

 

Benvolguts clients,

La nostra entrada al nou any hindú va ser molt ben acollida per aquells que van venir a sopar la diada del Diwali. El restaurant va ser degudament decorat per a l’ocasió, es va estrenar roba nova i es van fer petits regals a les presents, tal com marca la tradició. Davant la resposta rebuda, volíem agrair l’entusiasme mostrat, que ens anima a compartir amb vosaltres alguna cosa més que la cuina típica del país.

Novetats
   *  Hem renovat la nostra carta de vins, introduint vins molt interessants i sorprenents, elaborats per bodegues artesanes molt apreciades, vins que connecten a la perfecció amb l’essència dels nostres plats.
   *  Hem creat un menú exclusiu per als nostres clients més fidels. Per a descobrir-lo i tastar plats que no apareixen a la nostra carta, només heu de preguntar-li al nostre maître i ell us suggerirà diferents opcions, en funció del que us vingui més de gust menjar.

Futurs esdeveniments
Després d’un mes de descans, tornem a carregar la motxilla a l’esquena per a continuar el nostre viatge gastronòmic per les diferents regions. Aquest mes, coneixerem les receptes més clàssiques de Punjab, al Nord de l’Índia. Aquest menú especial el trobareu al restaurant del 10 al 23 de novembre, tant per dinar com per sopar. Podreu obtenir més informació a la nostra pàgina web.

No oblideu...
   *  Les propostes per al Nadal. Si desitgeu celebrar els vostres sopars d’empresa, reunions familiars o festejar alguna cita especial de manera diferent, Bembì és el lloc perfecte per fer-ho. Adaptarem els menús de manera personalitzada segons les vostres exigències, per a grups de fins a 65 persones. Això sí, procureu reservar amb antelació ja que la disponibilitat s’exhaureix.
   *  Per a aquells que planifiqueu una nit de Cap d’Any màgica, tindrem preparada una vetllada amb DJ, ball i moltes més sorpreses – contacteu amb nosaltres per a més detalls.
   *  Recordeu que els diumenges al migdia podreu descobrir un Bembì més familiar, amb possibilitat de reservar fins a les 16.30h i amb menús infantils per als més petits.
   *  Aquest any tancarem el dia de Nadal i d’Any Nou

Com cada mes, volem agrair la vostra fidelitat i donar la benvinguda a aquells que reben per primer cop el Newsletter.

Apreciem qualsevol comentari que pugueu fer sobre el nostre restaurant i el nostre Newsletter. També, si preferiu no rebre mes Newsletter en un futur o si voleu que us arribi en un altre idioma (castellà o anglès), us preguem que ens en informeu a feedback@bembi-barcelona.com

Atentament,

Sanjay Das Gupta i l'equip de Bembì

 

Powered By iwith.org || privacidad

www.bembi-barcelona.com     © COMPAÑÍA DE RESTAURACIÓN BEMBÌ, S. L. C.I.F. B-64013949