bembi

 

Consell de Cent 377

08009 Barcelona

Open Monday to Saturday

Lunch: 13.15 - 15.45

Dinner: 20.30 - 23.30

Sunday: 13.15 - 16.30

 

RESERVATIONS

Phone: (+34) 93 502 49 52

info@bembi-barcelona.com

 

 

 

 

 

Newsletter Restaurant Bembì
Octubre 2008
 

 

Benvolguts clients,

Amb l’arribada de la tardor i el descens de les temperatures, no hi ha millor moment per a gaudir d’un bon curri. Recordeu! només heu de fer una trucada!

El nostre menú especial de Goa, promocionat el mes passat, va tenir molt bona acollida; prometem seguir endavant amb el viatge i mostrar-vos els plats més típics d’altres regions del país.

Novetats
   *  A partir del 5 d’octubre ampliem el nostre horari, obrint els diumenges al migdia (al vespre, el local romandrà tancat). Podreu descobrir un Bembì més familiar, amb possibilitat de reservar fins a les 16.30h i un menú infantil per als més petits.

   *  El nostre menú de migdia té un nou look des de l’1 d’octubre i les primeres respostes han estat molt positives...

   *  ¿Sabíeu que Bembì ha estat escollit un dels 20 millors restaurants de Barcelona, per la pàgina web Atrapalo? En un llistat d’entre més de 1050 restaurants!

Futurs esdeveniments
Com vam fer l’any passat, ens vestim de gala per a celebrar el major festival de l’Índia: el Diwali; que tindrà lloc durant l’última setmana d’octubre. Podreu consultar el nostre web per a més informació.

No oblideu
   *  Les propostes per al Nadal. Si desitgeu celebrar els vostres sopars d’empresa, reunions familiars o festejar alguna cita especial de manera diferent, Bembì és el lloc perfecte per fer-ho. Adaptarem els menús de manera personalitzada segons les vostres exigències, per a grups de fins a 65 persones. Això sí, procureu reservar amb antelació ja que la disponibilitat s’exhaureix.

   *  Per a aquells que planifiqueu una nit de Cap d’Any màgica, tindrem preparada una vetllada amb DJ, ball i moltes més sorpreses – contacteu amb nosaltres per a més detalls.

No volem acomiadar-nos sense agrair-vos la vostra fidelitat i donar la benvinguda a tots aquells que rebeu per primera vegada aquest Newsletter. Tornarem al novembre amb més, fins aleshores: l’equip de Bembì us desitja un Feliç Diwali!


Apreciem qualsevol comentari que pogueu fer sobre el nostre restaurant i el nostre Newsletter. També, si preferiu no rebre mes Newsletter en un futur o si voleu que us arribi en un altre idioma (castellà o anglès), us roguem que ens en informeu a feedback@bembi-barcelona.com

Atentament,

Sanjay Das Gupta i l'equip de Bembì.

 Powered By iwith.org || privacidad

www.bembi-barcelona.com © COMPAÑÍA DE RESTAURACIÓN BEMBI, S. L. C.I.F. B-64013949