bembi

 

Consell de Cent 377

08009 Barcelona

De Lunes a Sábado

Mediodía : 13.15 - 15.45 h

Noches : 20.30 - 23.30 h

Domingos: Cerrado

 

RESERVAS

T: (+34) 93 502 49 52

F: (+34) 93 500 69 14

info@bembi-barcelona.com

 

 

 

 

 

Newsletter Restaurant Bembì
Setembre 2008

 

Estimats clients,

Benvinguts! Esperem que hagueu gaudit d’unes bones vacances. El passat juliol varem celebrar el nostre segon aniversari i volíem agrair-vos la vostra fidelitat i recolzament. Comencem el curs escolar carregats de novetats que estrenarem aquest mateix mes!

Novetats
   *  Renovem el nostre estil modificant la presentació d’alguns dels nostres plats. El nostre Xef se les enginyarà per sorprendre-us i fer-vos redescobrir les possibilitats de la cuina india.

   *  Ara podreu emportar-vos el Bembì a casa. Consulteu al web la nostra Carta Per Emportar, podreu fer la vostra comanda per telèfon o al restaurant i se us aplicarà un descompte del 15%. També podreu comptar amb nosaltres com a catering per a les vostres celebracions més especials.

Futurs esdeveniments
Donat l’èxit que va tenir el menú especialitzat en els plats clàssics del Sud de l’Índia, estrenat a finals del passat juny, hem decidit seguir amb el viatge encetat i endinsar-vos en la cuina tradicional de Goa, presentant un menú exclusiu on descobrireu la gastronomia típica de la regió. Cada dia, des del 15 de setembre i fins el 27 del mateix mes, tant per dinar com per sopar, veniu a conèixer la India encara més de prop.

Com cuinar...
Galina Cafreal: una recepta clàssica de Goa - deliciós pollastre fregit i marinat, fàcil de preparar, només heu de seguir els consells del nostre Xef (click aquí per veure la recepta).

I fins aquí un aperitiu per anar fent boca, el mes que ve moltes més sorpreses arribaran a Bembì. Us hi esperem!


Apreciem qualsevol comentari que pugueu fer sobre el nostre restaurant i el nostre Newsletter. També, si preferiu no rebre mes Newsletter en un futur o si voleu que us arribi en un altre idioma (castellà o anglès), us reguem que ens en informeu a feedback@bembi-barcelona.com

Atentament,

Sanjay Das Gupta i l'equip de Bembì.

 

Powered By iwith.org || privacidad

www.bembi-barcelona.com     © COMPAÑÍA DE RESTAURACIÓN BEMBÌ, S. L. C.I.F. B-64013949