bembi

Header image

 

Consell de Cent 377

08009 Barcelona

Lunes a Sábado

Mediodía : 13.15 - 15.45 h

Noches : 20.30 - 23.30 h

Domingos Cerrado

 

RESERVAS

T: (+34) 93 502 49 52

F: (+34) 93 500 69 14

info@bembi-barcelona.com

 

 

 

 

 

Newsletter Restaurant Bembì
Juliol - Agost 2008

Benvolguts clients,

L’estiu ha arribat, pugen les temperatures i l’últim que ve de gust és quedar-se a casa. Barcelona es prepara per a l’ocasió oferint un ample ventall d’activitats, les nits es tornen màgiques, Bembì ho sap i per això manté el sèu horari habitual i us convida a compartir amb ell aquest període estival.

Novetat
 *   Tots aquells que viatgeu a l’Índia aquest estiu, podreu gaudir d’un 15% de descompte al nostre restaurant. Només heu de portar una còpia del bitllet d’avió i se us aplicarà el descompte a la vostra taula. La promoció serà vàlida fins el 15 de setembre i no serà acumulable amb altres ofertes.

 *   Fins a finals de juliol, cada dimarts tindreu la possibilitat de sopar mentre assistiu a l’espectacle de dansa en directe de les Bollywood Diamonds. Després d’actuar en festes i esdeveniments, en sales com Luz de Gas, segueixen encisant-nos amb els seus balls i la seva alegria. Ompliu amb música els vostres dimarts!


Futurs esdeveniments
Bembì vol ser més que un restaurant, per això, sempre que ens és possible, col•laborem amb festivals, empreses i artistes que aposten per la fusió de cultures. Aquest mes, volem recomanar-vos una exposició fotogràfica sobre l’Índia de Toru Morimoto que tindrà lloc a la Biblioteca Jaume Fuster, de l’1 de juliol fins el 21 de setembre del 2008.


Recordeu que...
Entre setmana, al migdia, seguirà vigent el nostre menú de migdia. Per 14 euros (IVA no inclòs), podreu gaudir d’un menú complert amb entrant a escollir, un plat principal amb presentació al més pur estil de l’Índia, acompanyament, postres i beguda.


Moltes gràcies per seguir confiant en nosaltres, tot l’equip de Bembì us desitgem un bon estiu!

Apreciem qualsevol comentari que pugueu fer sobre el nostre restaurant i el nostre Newsletter. També, si preferiu no rebre mes Newsletter en un futur o si voleu que us arribi en un altre idioma (castellà o anglès), us reguem que ens en informeu a feedback@bembi-barcelona.com

Atentament,

Sanjay Das Gupta
i l'equip de Bembì.Powered By iwith.org || privacidad

www.bembi-barcelona.com © COMPAÑÍA DE RESTAURACIÓN BEMBI, S. L. C.I.F. B-64013949