bembi

Header image

 

Consell de Cent 377

08009 Barcelona

Open Monday to Saturday

Lunch: 13.15 - 15.45

Dinner: 20.30- 23.30

Sunday Closed

 

RESERVATIONS

Phone: (+34) 93 502 49 52

info@bembi-barcelona.com

 

 

 

 

 

Newsletter Restaurant Bembì
Maig 2008
 

Benvolguts clients,

Un cop més contactem amb vosaltres per agrair-vos la confiança dipositada i per a informar-vos de les últimes novetats a Bembì.

Notícies
   *  Com ja vam anunciar al Newsletter anterior, Bembì és un dels col•laboradors de la desena edició del BAFF (Festival de Cinema Asiàtic de Barcelona), el festival asiàtic de major importància a Europa. Des d'aquí us animem a asistir a les projeccions de pel•lícules i curtmetratges que tenen lloc a diferents sales de la ciutat fins el 4 de maig.

   *  Aquest mes estrenem carta i introduïm nous plats, que podreu visitar aquí o en persona. Imprescindibles són les noves especialitats: Llobina a l'estil de Konkani, Verdures de Mangalore i Raj Papdi Chaat. Nosaltres, com sempre, us esperem encantats!

   *  Les Nits de dansa a Bembì segueixen el seu curs cada dimarts, ara amb dues ballarines per a que pogueu submergir-vos al món Bollywood. Si encara no ho heu vist, no us ho perdeu!

Premsa
Després de l'especial celebració que va tenir lloc a Bembì, on es van inaugurar les nits de dansa en directe i el nou producte de Bongo-Cuines del Món, la revista HOLA i el diari Gente en Barcelona van informar de l'esdeveniment.

Futurs esdeveniments
Diumenge 4, el primer de maig i, per tant, Dia de la Mare! Ens agradaria celebrar aquest dia tan especial amb vosaltres, en un ambient familiar i, per fer-ho, obrim exclusivament el diumenge al migdia i convidem a un descompte del 50% a totes aquelles mares que vinguin a dinar.

Novetat: Com cuinar...
Descobriu els nostres secrets més ben guardats. Aquest mes us ensenyem a preparar Tadka dal (llenties grogues), un dels nostres plats més típics. Esperem que la recepta us hagi agradat i que ens informeu del resultat!

Apreciem qualsevol comentari que pogueu fer sobre el nostre restaurant i el nostre Newsletter. Tambe, si preferiu no rebre mes Newsletter en un futur o si voleu que us arribi en un altre idioma (catala o angles), us roguem que ens en informeu a feedback@bembi-barcelona.com

Atentament,

Sanjay Das Gupta i l'equip de Bembì.Powered By iwith.org || privacidad

www.bembi-barcelona.com © COMPAÑÍA DE RESTAURACIÓN BEMBI, S. L. C.I.F. B-64013949