bembi

Header image

 

Consell de Cent 377

08009 Barcelona

Lunes a Sábado

Mediodía : 13.15 - 15.45 h

Noches : 20.30 - 23.30 h

Domingos Cerrado

 

RESERVAS

T: (+34) 93 502 49 52

F: (+34) 93 500 69 14

info@bembi-barcelona.com

 

 

 

 

 

Newsletter Restaurant Bembì
Abril 2008

 

Benvolguts clients,

Rebeu una afectuosa salutació de part de tot l'equip Bembì!

Notícies
 *  Per als que no heu estat al restaurant durant el mes de març, us informem d’un canvi en el "look" de Bembì- el podreu apreciar en el tour virtual de 360º que trobareu a la nostra web.

 *  La vetllada de colors i sabors de dijous passat, organitzada conjuntament amb Bongo, va ser tot un èxit.
L'esdeveniment va ser presentat per l'escriptora Asha Miró (manager de comunicacions i RRPP del restaurant), qui va inaugurar Les nits de dansa en directe de Bembì i el nou producte Bongo - Cuines del Món.

A la cita van acudir, a part dels representants del món de la premsa i de la TV, diverses cares conegudes com la del nedador David Meca, la cantant Mònica Green, la dissenyadora de moda Purificación García i la model Mireia Canalda, entre d'altres.

La nota de color la va posar Sara Barrera, que serà l'encarregada de ballar tots els dimarts en directe, les nits musicals de Bembì. Sara ha aconseguit fer-se un lloc dins de l’enorme indústria cinematogràfica de Bollywood, i ha participat en una de les seves populars superproduccions. Al Festival de Sitges 2006, la seva germana Raquel va presentar el documental "Camino a Bollywood", que recull la fabulosa història de la Sara.

Premsa
El dimarts 1 d'abril el nostre Maitre, Sanjay, va participar en el programa Sortida Nord de Badalona TV, explicant la varietat de sabors que es poden trobar a l'Índia... i a Bembì.

Futurs esdeveniments
 *  Vingueu a celebrar Sant Jordi a Bembì el dimecres 23 d'abril.
Com ja vam fer amb motiu del dia de Sant Valentí, crearem un ambient molt romàntic per a tu i la teva parella - trobareu més informació disponible pròximament a la nostra pàgina web. Des d'ara ja podeu contactar amb nosaltres i fer les vostres reserves.

*  Ompliu de color la vostra vida i uniu-vos a la festa!!!
Fidels al nostre propòsit d'oferir autèntiques experiències índies, us presentem des de l'1 d'abril, cada dimarts, Les nits de dansa en directe. Després de l'èxit de l'espectacle "Bollywood, the Show", us convidem a reviure l'experiència a Bembì, de la mà de Sara Barrera.

 *  Bembì és un dels col•laboradors de l'edició d'aquest any del BAFF (el Festival de cinema asiàtic de Barcelona) que es celebrarà entre el 25 d'abril i el 4 de maig. Arribant a la desena edició, BAFF és un festival únic a tota Espanya i és considerat el major festival especialitzat en cinema asiàtic d'Europa.

Apreciem qualsevol comentari que pogueu fer sobre el nostre restaurant i el nostre Newsletter. També, si preferiu no rebre més Newsletter en un futur o si voleu que us arribi en un altre idioma (català o angles), us preguem que ens en informeu a feedback@bembi-barcelona.com

Atentament,

Sanjay Das Gupta i l'equip de Bembì.
Powered By iwith.org || privacidad

www.bembi-barcelona.com © COMPAÑÍA DE RESTAURACIÓN BEMBI, S. L. C.I.F. B-64013949