bembi

Header image

 

Consell de Cent 377

08009 Barcelona

Lunes a Sábado

Mediodía : 13.15 - 15.45 h

Noches : 20.30 - 23.30 h

Domingos Cerrado

 
 

RESERVAS

T: (+34) 93 502 49 52

F: (+34) 93 500 69 14

info@bembi-barcelona.com

 

 

 

 

 

Newsletter Restaurant Bembì
Març 2008
 

Benvolguts clients,

Volem agraïr la calurosa acollida amb la que varen rebre el nostre primer Newsletter, i l'interès mostrat en seguir-ho fent.

Notícies
La vetllada especial preparada a Bembì el dia de Sant Valentí va ser un èxit rotund. Aquells que s'ho van perdre, tindran ocasió de gaudir d'un ambient tan o més romàntic el 23 d'abril, amb motiu de la diada de Sant Jordi; anotin la cita a l'agenda i visitin la nostra pàgina web, a l'abril els anirem informant.

Futurs esdeveniments
Vinguin a celebrar el Holi a Bembì - el dissabte, 22 de març.

El Festival de la Primavera de l'Índia, el Holi, és una festa de colors. Celebrat al març, el dia després de la nit de Lluna plena, s'establí per tal de donar la benvinguda a la primavera i guanyar-se les benediccions dels Deus, amb l'objectiu d'aconseguir bones collites i una terra fèrtil. Com en totes les fetivitats hindús, hi ha moltes llegendes atribuïdes al Holi, sent la més popular aquella del Príncep Prahlad, que fou un devot seguidor del Senyor Vishnu. És la segona festivitat més important de l'Índia, després del Diwali. El Holi, a l'Índia, és una festa de diversió i entremaliadures, i ha estat associat a l'amor immortal de Krishna i Radha.

El Holi es celebra sobretot al nord de l'Índia, i és famós en tot el món pel seu esperit de gaubança. Cada any joves i vells, homes i dones, tots s'entreguen a l'esperit dels colors i obliden les diferències socials, encara predominants en certes zones de l'Índia.

Facin click aquí si volen saber més sobre el Holi.

Comentaris a Atrapalo

"És un restaurant tranquil, romàntic i molt agradable. I el servei és genial perquè els cambrers són molt atents i educats. El menjar està molt ben presentat i és d'alta qualitat. Porten pa calent durant tot el sopar, és genial. I el preu és l'adient, tot i que sempre és millor amb el descompte d'atrápalo!!" (29-02-2008 - Aina)

"Mai havíem tastat el menjar hindú i ens va encantar, sense cap mena de dubte tornarem." (24-02-2008 - Daniel)

"Crec que és el millor restaurant hindú de la ciutat. Excel•lent atenció, bon menjar i bon ambient." (17-02-2008 - Àlex)

Comentaris a BCNRestaurantes.com

"M'hi vaadur el meu xicot per sorpresa i em va encantar. El Menú Degustació està molt bé i el local és molt acollidor i tranquil. El servei, excel•lent. Ens van fer sentir genial. Sense cap dubte tornaré per portar-hi els meus millors amics." - Montse- 09/02/08

Apreciem qualsevol comentari que puguin tenir sobre el nostre restaurant i el nostre Newsletter. També, si prefereixen no rebre més Newsletter en el futur, els preguem que ens informin a feedback@bembi-barcelona.com

Atentament,

Sanjay Das Gupta i l'equip de Bembì.
Powered By iwith.org || privacidad

www.bembi-barcelona.com     © COMPAÑÍA DE RESTAURACIÓN BEMBI, S. L. C.I.F. B-64013949