bembi

Header image

 

Consell de Cent 377

08009 Barcelona

Lunes a Sábado

Mediodía : 13.15 - 15.45 h

Noches : 20.30 - 23.30 h

Domingos Cerrado

 
 

RESERVAS

T: (+34) 93 502 49 52

F: (+34) 93 500 69 14

info@bembi-barcelona.com

 

 

 

 

 

Newsletter Restaurant Bembì
Febrer 2008
 

Benvolguts clients,

L’equip de Bembì volem agrair-vos el recolzament mostrat des de l’agost del 2006 i la vostra cooperació en fer del nostre restaurant la destinació predilecta per a la cuina india a Barcelona. Vam començar aquest projecte amb molta il•lusió, amb la intenció d’oferir una experiència culinària índia moderna, i el vostre patrocini ens dóna l’empenta per a seguir millorant cada dia.

Amb el llançament del nostre Newsletter mensual volem apropar-vos més la cultura índia, i mantenir-vos informats sobre les últimes novetats, els canvis i els esdeveniments que tenen lloc a Bembì.

Notícies
Des de gener del 2008, hem canviat el format del nostre “Menú del dia”, oferint una varietat dins del plat principal. La iniciativa ha tingut bona acollida - d’aquesta manera us oferim un àpat casolà, amb més varietat. A nosaltres, natius de l’Índia, ens encanta tenir en un mateix plat, petites porcions de diferents receptes!

Premsa
L’article “La Mirada India”, publicat recentment a La Vanguardia, recomana a Bembì com a visita obligatòria per als amants de la gastronomia índia.

“La 2” va dedicar, el mes de desembre, un programa TV sobre el nostre restaurant i les espècies utilitzades a la nostra cuina.

Futurs esdeveniments
Celebra Sant Valentí a Bembì! –igual que l’any passat, crearem un ambient molt romàntic per a que puguis convidar a la teva parella a una nit inoblidable - clica aquí per veure el menú.

Alguns comentaris dels nostres clients
    *   Adjuntem la traducció d’un fragment de la carta enviada per un client, dirigida al personal i als propietaris de Bembì.

Benvolguts,
Vinc de Nova Delhi, lloc conegut pel seu menjar del nord de l’Índia. Bembì ha estat una revelació en molts sentits. El menjar és suau, molt saborós, i està servit amb molta cura i estil, cosa no massa típica a l’Índia aquest dies (...)
Sr. Rishesh - Nova Delhi


    *   Comentaris a Atrápalo

“Molt bon menjar, exquisit tracte i molt recomanable per un sopar tranquil”.- Cecilia, 27/01/08

“Vaig decidir regalar a la meva dona un sopar especial i així va ser, restaurant ideal i menjar perfecte. El que em va ser de gran ajut a l’hora d’escollir què menjar, van ser les opinions de la gent que ja havia estat al restaurant i no s’equivocaven, el menú degustació és ideal per a apropar-te una mica al menjar indi, cosa que desconeixíem”.- Fernando Francisco, 22/01/08


Apreciem qualsevol comentari que pugueu tenir sobre el nostre restaurant i el nostre Newsletter. També, si preferiu no rebre més Newsletter en el futur, us preguem que ens informeu a feedback@bembi-barcelona.com

Atentament

Sanjay Das Gupta y el equip de Bembì

Powered By iwith.org || privacidad

www.bembi-barcelona.com     © COMPAÑÍA DE RESTAURACIÓN BEMBI, S. L. C.I.F. B-64013949